Nagykontrasztú változat

Helyi hírek    Közérdekű információk    Választás 2024.    Helyi pályázatok

Velká Bukovinka Szlovák Nemzetiségi Néptánccsoport és Énekkar „Nemzetiségekért Díj” átadója


A Répáshutai Velká Bukovinka Szlovák Nemzetiségi Néptánccsoport és Énekkar „Nemzetiségekért Díj”-ban részesült. A díjátadó ünnepségre 2023. december 14-én került sor Budapesten,

A „Nemzetiségekért Díj” alapításáról szóló 2/2012.(VIII.9.) ME rendelet alapján a magyarországi nemzetiségek érdekében a nemzetiségi közéletben, az oktatásban, a kultúrában, az egyházi életben, a tudományban, a tömegtájékoztatásban, a gazdasági ön szerveződésben, szociális és egészségügyi munkában kiemelkedő tevékenységet végző magyarországi és külföldi személyek és szervezetek a Nemzetiségek napjához (december 18.) kötődően elismerésben részesülnek. A szakmai díjat Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke adományozza.

A díjhoz gratulálunk, és további eredményes munkát kívánunk!

Répáshuta Község Önkormányzata és Képviselő-testülete

 

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwjztL3Tq-GDAxVP9wIHHTWQDcEQFnoECBMQAQ&url=https%3A%2F%2Fmediaklikk.hu%2Fvideo%2Fdomovina-2024-01-15-i-adas%2F&usg=AOvVaw3tP03-HOMOJt5bXN7na8oS&opi=89978449Felhasználónév:
Jelszó:A honlap az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 
hirdetés szolgáltatók honlaptérkép