Nagykontrasztú változat


Helyi hírek    Közérdekű információk    Választás 2022.    Helyi pályázatok

Répáshutáról írták


 

„Igazi gyöngyszem a Bükkben ez a kis település. Gyerek,majd később ifjú koromban nagyon sokat barangoltunk a környéken. Vasárnaponként Mezőkövesdről Lillafüredre menetrend szerinti busz közlekedett a Hór-völgyén keresztül, amiről Tebénél leszálltunk, és felbaktattunk a faluba. Kár, hogy most már járhatatlan ez az út, mert ugye ott van Bogács, Mezőkövesd,a jó kis termál vizeivel, és a hutási ember elől ez el van zárva, pedig sokan, szívesen élveznék a víz jótékony hatását. Természetpárti vagyok -apám erdész volt, a férjem is az, én a Bükk sűrűjében nevelkedtem, nem messze Répáshutától, a Hosszúvölgyben születtem."

.

.

.

„Öreg koromban - nyugdíjasként - itt szeretnék élni, annyira gyönyörű ez a vidék!"

 B. Kálmán

.

.

.

„Nagyon gyönyörű kis település, a Bükk legszebb helyén. Ezt a helyet lehetne Stresszmentes Övezetnek kinevezni szerintem. Szarvasbőgés idején ott a helyünk!!!"

G. Zoli

.

.

.

„Répáshuta jelenti nekem a biztos pontot az életemben. Minden évben visszatérek ide, nincs ettől lenyűgözőbb hely Magyarországon! Tiszta a levegő, a város nyüzsgésétől kellő távolságban van, az emberek roppant barátságosak, a táj szépsége magával ragad! És még valami! Túráim során rengeteg lezárt területen találkoztam személygépkocsival... Semmilyen körülmények között nem engedném őket be! Tessék szépen bakancsot húzni!"

Üdv.: Gregus Hajnalka Szegedről

.

.

.

„Létezik egy gyöngyszem Magyarországon és ez Répáshuta, ideértve a természetet, az ott élő vendégszerető embereket és úgy együtt mindent. Így alkotnak egy olyan, hihetetlen hangulatot, melyet eddig sehol nem tapasztaltam az országban, jártamban keltemben hirdetem is mindenkinek. Számomra és Répáshutának igen nagy segítséget jelentene, ha mindezt prezentálhatnám egy, a faluhoz méltán illő honlapon is. A törekvés becsülendő, de kicsit színesíteni, javítani, aktualizálni kellene. Ettől függetlenül én megyek, két nap múlva megint!"

 Üdv PPeti

.

.

.

„Egy gyönyörű hely a Bükk hegységben. Bármikor mehetek mindig elcsodálkozom a táj szépségében. A lakosság kedvessége, közvetlensége mindig megható. Remélem mihamarabb megyek és újból eltölthetek egy csodálatos hetet ebben a szép kis falucskában."


Felhasználónév:
Jelszó:A honlap az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 
hirdetés szolgáltatók honlaptérkép