Nagykontrasztú változat

Helyi hírek    Közérdekű információk    Választás 2024.    Helyi pályázatok

Megrendeztük az 1. Bükk Szíve Focikupát és Vadgulyás Partit Répáshután!


Első alkalommal tombolt a hegyi fociláz az I. Répáshutai Bükk Szíve Focikupa alkalmával, a Bükk-hegységhez kötődő települések csapatainak részvételével. A 2018. december végi rendezvényen a vidék legjobb együttesei vettek részt, így Bükkzsérc, Felsőtárkány, Bükkszentkereszt, Bükkszentlászló, Répáshuta és a Colombus Miskolc csapata (ez utóbbi erős bükkszenti kötődésű együttes, amely a részvételt visszamondó Cserépfalu helyére ugrott be).


A mérkőzések végeredményei:


Répáshuta – Bükkzsérc: 1-1

Colombus Miskolc – Bükkszentkereszt: 2-1

Bükkszentlászló – Felsőtárkány: 0-2

Bükkszentkereszt – Bükkzsérc: 0-1

Colombus Miskolc – Felsőtárkány: 2-3

Répáshuta – Bükkszentlászló: 0-3

Colombus Miskolc – Bükkzsérc: 0-1

Felsőtárkány – Répáshuta: 3-1

Bükkszentkereszt – Bükkszentlászló: 1-1

Répáshuta – Colombus Miskolc: 0-2

Bükkszentlászló – Bükkzsérc: 2-1

Felsőtárkány – Bükkszentkereszt: 0-2

Bükkszentlászló – Colombus Miskolc: 0-0

Bükkszentkereszt – Répáshuta: 1-0

Felsőtárkány – Bükkzsérc: 0-1


A tornát és a Bükk Szíve vándorkupát a Bükkzsérc nyerte, második Felsőtárkány, harmadik Bükkszentlászló, míg a negyedik a Colombus Miskolc, az ötödik a Bükkszentkereszt, majd a hatodik pedig a házigazda Répáshuta lett. A torna gólkirálya a felsőtárkányi Énekes Zsolt, 5 góllal.


A részt vevő csapatok és az őket elkísérő szurkolók a Répáshutai Önkormányzat jóvoltából egy helyi specialitású vadgulyás és egyéb kulináris örömforrások kíséretében az elért eredmények szerint ünnepelhettek, avagy boldogan vigasztalódhattak…


Mivel az eseményt illetően kifejezetten pozitív visszajelzéseket kaptunk, így a focikupát a jövőben is meg kívánjuk rendezni.


Köszönjük a rendezvényt életre hívó, főszervező gazdáinak, így Szívós Béla és Farkas Attila áldozatos munkáját, valamint külön köszönet mindenkinek, akik részt vettek a program megvalósításában.


Köszönet illeti továbbá vendégeinket, a szurkolókat, akik ellátogattak hozzánk Répáshutára.


Még annyit… Ezúttal a jóságos, vendégszerető házigazdához méltón átengedtük az előkelőbb helyezéseket a vendég csapatoknak, ám a répási kemény mag nevében ezennel innen üzenjük, hogy reszkessetek, mert a következő alkalommal könyörtelenül visszavágunk, mert mivel mi tudjuk, hogy az utolsókból lesznek az elsők… 😊  


Mindenkit szeretettel várunk a következő Bükk Szíve Focikupára, Répáshután!


Erdős Tamás polgármesterFelhasználónév:
Jelszó:A honlap az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 
hirdetés szolgáltatók honlaptérkép